روغن معجزه‌گر برای سلامت و زیبایی را بشناسید تیم ملی پاراکاراته ایران قهرمان آسیا شد آتش سوزی در انبار ساختمان اداری خیابان طالقانی / اعزام ۴ ایستگاه آتش‌نشانی تصادف شدید سرویس مدرسه در کرج / ۶ دانش‌آموز دختر مجروح شدند انحراف اتوبوس حامل دانش‌آموزان در جاده قزوین؛ وقوع حادثه برای ۲۰ نفر دیدار ایران - کره شمالی در مشهد منتفی شد / بازی در تهران برگزار می‌شود مسمومیت ۵۰ نفر در یک تالار خوی تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ تصاویر/ صفحه نخست روزنامه‌های شنبه ۳ خرداد ۱۴۰۴ عکس/ دستگیری ۲۳۰ سارق و مالخر در پایتخت رونالدو با گل بازگشت سرقت ۴۰ هزار دلار از کاروان کاراته ایران در هتل/ ورود پلیس ازبکستان به ماجرا عکس/ انتشار برای اولین بار؛ تصویری از حضور شهیدان رییسی و امیرعبداللهیان در محضر رهبر انقلاب انفجار در یک دکه غیرمجاز فروش بنزین؛ یک نفر مصدوم شد قطار بندرعباس -مشهد به دلیل نقص فنی با تأخیر ۸ ساعته به مقصد رسید

دستگیری عامل تیراندازی و اسید پاشی در شهرک دانشگاه

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فاتب از دستگیری فردی خبر داد که به جرم اسیدپاشی، تیراندازی و تخریب اموال عمومی در شهرک دانشگاه دستگیر شد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۸ - ۰۳ خرداد ۱۴۰۴ - 2025 May 24
کد خبر: ۲۷۸۹۵۶

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ موسوی در این باره گفت: با شکایت شهروندان ساکن شهرک دانشگاه، مبنی بر این که یکی از اراذل و اوباش این محدوده ضمن عربده کشی در محله اقدام به اسیدپاشی، تیراندازی هوایی و تخریب تعدادی از واحد‌های صنفی این محله کرده است، تیمی از ماموران پایگاه پنجم پلیس امنیت عمومی برای دستگیری متهم وارد عمل شدند.

وی افزود: ماموران در محل حاضر شده و بررسی‌های خود را آغاز کردند که در نهایت با تحقیقات تخصصی متهم در کمتر از ۴۸ ساعت شناسایی و طی اقدامی ضربتی در مخفیگاهش دستگیر شد و در بازرسی از مخفیگاه وی یک قبضه سلاح گرم، سه قبضه سلاح سرد و چند بطری حاوی اسید، کشف شد.

معاون اجتماعی سازمان اطلاعات فاتب ادامه داد: متهم پس از دستگیری به پلیس امنیت عمومی منتقل شده و تحت بازجویی قرار گرفت که در جریان بازجویی‌ها اعتراف کرد که با یکی از شهروندان این محله اختلاف مالی و خانوادگی داشته که برای تسویه حساب، ارعاب و انتقام از طرف مقابل، اقدام به این عمل مجرمانه کرده است.

موسوی در پایان ضمن هشدار به اراذل و اوباش مبنی بر این که پلیس با کسانی که نظم عمومی را برهم بزنند، شوخی نداشته و به قاطعانه‌ترین وجه ممکن برخورد می‌کند، گفت: تبعات برخی اقدامات مجرمانه صرفا محدود به شکایت شاکیان نسیت بلکه پلیس برای پیشگیری از هنجارشکنی در جامعه و تثبیت امنیت روانی جامعه، اقدام و برخورد خواهد کرد.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار